Serbările Normalităţii au adus jocuri şi distracţie pentru copii

647

Serbările Normalităţii au ajuns şi în Slatina. Începând cu ora 11.00, cei mici au luat cu asalt esplanada, unde au fost întâmpinaţi cu muzică şi multe jocuri distractive. Distracţia este în toi, cu baloane, clovni, personaje de poveste, picturi pe faţă, atelier de brăţări şi karaoke. Curajoşii care îndrăznesc să urce pe scenă pentru a cânta sau recita o poezie, unde sunt aşteptaţi de MC Finţescu, sunt răsplătiţi cu câte un rucsac şi alte cadouri.


Evenimentul va continua cu un mega-concert, susţinut începând cu ora 18.00 de Anna Lesko şi Liviu Teodorescu. Accesul slătinenilor este gratuit.

Acţiunea de azi este  dedicată eradicării violenţei domestice, lipsei de egalitate de şansă şi traficului de fiinţe umane. Slatina se numără printre cele 56 d eoraşe din ţară în care se sărbătoreşte normalitatea.

Serbările Normalităţii fac parte din Proiectul „Start – o viaţă de calitate în siguranţă”, finanţat cu fonduri europene prin POSDRU 2007- 2013, dezvoltat de Agenţia pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.